Majd egy hónapig tartott…

Sokan furcsálltátok, miért nincs Facebook oldala a Vízjáró Magazinnak. Pedig van! Nem is egy, hanem kettő!

A történet a magazin nyitásakor kezdődött, amikor egyből elkészítettük oldalát a Facebookon. Üzemelt is vagy három napig, majd megszegett szabályokra hivatkozva (állatkereskedelem, rasszista tartalom meg fene se tudja még micsoda) letiltotta a Facebook. Ez ellen lehetett fellebbezni, amit természetesen azonnal megtettünk. Viszont egy hét is eltelt, de nem történt semmi.

social 1206603 1280 pixabay

Leleményes a magyar, csináltunk még egyet, VízjáróMagazin néven, amelyre hatalmas munkával fel tettük az addig megjelent összes cikkünket. Egy nappal később ismét letiltották… Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttünk, elengedjük a dolgot.

social 1206614 1280.pixabay

Egy héttel ezelőtt kaptunk egy tippet, hogy hogyan lehet ilyen esetben visszaszerezni a letiltott oldalakat. Minden nap írni kell a Facebooknak egy fellebbezést, és egyszer csak emberhez kerül az ügy, aki felülvizsgálja, és ha jogos a panasz, kegyesen, kézileg aktiválja a letiltott oldalt. Szóval így történt.

A Vízjáró Magazin Facebook oldala interaktív. Ez azt jelenti, hogy nem csak mi publikálhatunk rajta, hanem Ti is kedves olvasóink. Várunk minden vízi túrával kapcsolatos bejegyzést, fényképet. A cenzúra jogát viszont fenntartjuk magunknak. Törlünk minden megítélésünk szerint nem ide való tartalmat, politikai állásfoglalást, olyan linkeket, amelyek más oldalakt, mások termékeit reklámozzák.

Ha szeretnéd lájkolni oldalunkat, kattints ide és megteheted. Üdv a csapatunkban!

like thumbs up 2766247 1280 pixabay

Fotók: pixabay

Comments powered by CComment