Ma az alábbi levelet kaptuk:

Kedves Barátaink, Partnereink, Támogatóink!

Ha minden jól megy, egy nappal korábban érünk a Rómaiak:

- 05.10, ma reggel Dunaföldvárnál megállunk egy RTL interjúra, majd este Dunaújváros fölött, Rácalmási-szigetek körül sátrazunk

- 05.11, kedd este Százhalombatta fölött, Tököl magasságában sátrazunk, parton vacsorát ajánlottak fel. Lehet, hogy csatlakoznak páran. Itt vagy BP-en MMI interjú.

-05.12, szerda reggel 7.00 körül indulunk, s a késő délutáni órákban a Rómaira, a kajak.hu-hoz érkezünk. Itt BBC és turistamagazin interjúnk lesz. Csak itt állunk meg Budapesten, a városon megálló nélkül haladunk át, az akkor számunkra optimálisnak tűnő, vagy a rendőrség által javasolt oldalon.

- 05.13 vagy 15 este Kisoroszi, ahol NL Café interjúnk lesz, s kedves barátainkkal örömködünk. Várhatóan csatlakoznak hozzánk páran.
Ez attól függ, kapunk-e oltást, mert oltva, valószínűleg egy napot pihenni kell.

A tervünk percről-percre alakul. Biztosat adott napon reggel tudunk mondani. Haladásunk függ az időjárástól, terepviszonyoktól, sodrástól, napi erőnlétünktől. Reggel általában 7-9 között indulunk és este 5-7 között érkezünk, napközben egyáltalán nem tartunk megállót. Telefonálni, üzenetet küldeni indulás előtt, vagy érkezés után tudunk.

Lapátpacsi:

Klaudia és Ricsi

Comments powered by CComment