„Kinek jut eszébe, hogy önállóan, egy kis gumikajakkal hatoljon be az Everglades Nemzeti Park aligátoros mocsaraiba? „Nekünk – mikor megtudtuk, hogy vannak szervezett kenutúrák is.

(0 hozzászólás)

 

Motoros vízi jármű egyáltalán nincs. Kajakossal, kenussal sem találkoztam még, ladikot mozgásban sose láttam. Mindig egyedül enyém, vagy mienk volt a víz.

(6 Hozzászólások)

Életem egyik legszebb élménye volt a csavargás Finnország tavain, szigetei között. Megismétlését mindenkinek ajánlom, akinek módja van rá! Ha nincs, akkor éld bele magad cikkem alapján…

(0 hozzászólás)

 

 Már a Gellért-hegy alatt jártunk, mikor feltűnt az első motoros hajtású hajó. Kicsi volt, gyors és pont felénk tartott. „Lebuktunk! Váljunk szét!” mondtam, de már késő volt, bekapcsolták a kék-piros villogót. Lemeszeltek minket a Szabadság-híd előtt.

(0 hozzászólás)

 

Mit is talált ki Varga J. Richárd? Végigkajakozza az egész Dunát, amire még az alapértelmezett folyásirányban is nagyon kevesen vállalkoznak, de Ricsi a nehezebbik végénél fogja meg a dolgot: ár ellen evez, a Fekete-tengertől a Fekete-erdőig! Ilyet még nem hajtott végre soha senki!

(0 hozzászólás)