logo vizjaromagazin

vizjaromagazin.hu

Alapítva 2020

Tulajdonosok: Kiss Csaba, Karlovitz Kristóf, Berecz Béla

Ügyvezető: Kiss Csaba Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Főszerkesztő: Karlovitz Kristóf Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webszerkesztő: Berecz Béla (gépész) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cikkírók:

  • Karlovitz "Pupu" Kristóf
  • Kiss Csaba
  • Fábry Béla (túrák)
  • Mikulás (Nem az, amelyikre először gondolsz)

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mti hirfelhasznalo

Jogi nyilatkozat

Az alábbi jogi nyilatkozat a bringalap.hu, a holkerekparozzak.hu, a bringadoki.hu és a vizjaromagazin.hu domain-nevek alatt található weboldalakra és azok tartalmára vonatkozik, a továbbiakban ezeket egységesen oldalaknak nevezzük.

Az ügyvezető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A tulajdonosok azonban beleegyeznek abba, hogy – személyes használatra – magánszemélyek ezen oldalak kivonatait letölthető tartalmait saját számítógépükön, mobiltelefonjukon tárolják vagy kinyomtassák. Ettől eltérő felhasználás kizárólag a tulajdonosok írásbeli engedélyével lehetséges.

Az oldalakon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre és azok kizárólag csak tájékoztató jellegűek. Az információk pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosai nem adnak garanciát.

A tulajdonosok fenntartják maguknak a jogot, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartják, bármilyen változtatást, javítást végezzenek a honlapokon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Az oldalakon lehetőség van véleménynyilvánításra. A tulajdonosok nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmáért, ugyanakkor törekszenek a nem odaillő hozzászólások moderálására.

Az oldalakon esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

 

Karlovitz Pupu Kristóf főszerkesztő

pupu

Pupu szenvedélyes természetjáró. A hegymászást, a sízést, az Alpok országúti- és montis bejárását, a maratoni- és ultrafutást már elengedte, mostanában a terepfutó „nyúlcipő”, a fekvőbringa, de legfőképp a felfújható kajak („léghajó”) számít testrészének. Autógépész-mérnökként és autós szakújságíróként az emberi erőforrással mozgás, a nyomot nem hagyó csendes suhanás, az „itt és most” életérzés, a szemlélődő élménybefogadás, a vízparti vagy útmenti, minimalista felszerelésű táborozás rajongója. Elhivatottan törekszik másokat is megnyerni a technikai haladás ártó hatásait kiegyensúlyozó, testi-lelki egészséget szolgáló, a rohanó mindennapokba beilleszthető aktív, sportos életmódnak.

Kiss Csaba lapgazda

olaf

Elsősorban hegyi bringás vagyok, de a víz mindig is vonzott. Gyerekkoromban tengerésznek készültem, és mind a mai napig szenvedélyesen olvasom az ezzel kapcsolatos regényeket, útleírásokat és szakirodalmat.

Pupu hatására kezdtem el léghajózni (felfújható kajak). Ami egy egész más típusú kikapcsolódást jelent, mint a bringázás. Nem igazán a teljesítmény hajt. A természet figyelése az, ami legjobban elvarázsol ebben a sportban.

Az én ötletem alapján készítette Béla a holkerekparozzak.hu weboldalt – a Bringalap elődjét –, amelyet már tíz éve üzemeltetünk. A Vízjáró Magazin tematikája, filozófiája és túratervezője hasonló lesz.

Berecz Béla webmester

beef

Én vagyok a gépész, aki a háttérből operál. Az élő vizet ugyan messziről kerülöm, de Csaba megfűzött e weboldal motorjának elkészítésére. Hobbim a hegyi kerékpározás, illetve a Bükk Hegyikerékpár Maratonnak vagyok oszlopos szervezője, immár 20 éve.