Karlovitz Pupu Kristóf főszerkesztő

pupu

Pupu szenvedélyes természetjáró. A hegymászást, a sízést, az Alpok országúti- és montis bejárását, a maratoni- és ultrafutást már elengedte, mostanában a terepfutó „nyúlcipő”, a fekvőbringa, de legfőképp a felfújható kajak („léghajó”) számít testrészének. Autógépész-mérnökként és autós szakújságíróként az emberi erőforrással mozgás, a nyomot nem hagyó csendes suhanás, az „itt és most” életérzés, a szemlélődő élménybefogadás, a vízparti vagy útmenti, minimalista felszerelésű táborozás rajongója. Elhivatottan törekszik másokat is megnyerni a technikai haladás ártó hatásait kiegyensúlyozó, testi-lelki egészséget szolgáló, a rohanó mindennapokba beilleszthető aktív, sportos életmódnak.

Kiss Csaba lapgazda

olaf

Elsősorban hegyi bringás vagyok, de a víz mindig is vonzott. Gyerekkoromban tengerésznek készültem, és mind a mai napig szenvedélyesen olvasom az ezzel kapcsolatos regényeket, útleírásokat és szakirodalmat.

Pupu hatására kezdtem el léghajózni (felfújható kajak). Ami egy egész más típusú kikapcsolódást jelent, mint a bringázás. Nem igazán a teljesítmény hajt. A természet figyelése az, ami legjobban elvarázsol ebben a sportban.

Az én ötletem alapján készítette Béla a holkerekparozzak.hu weboldalt – a Bringalap elődjét –, amelyet már tíz éve üzemeltetünk. A Vízjáró Magazin tematikája, filozófiája és túratervezője hasonló lesz.

Berecz Béla webmester

beef

Én vagyok a gépész, aki a háttérből operál. Az élő vizet ugyan messziről kerülöm, de Csaba megfűzött e weboldal motorjának elkészítésére. Hobbim a hegyi kerékpározás, illetve a Bükk Hegyikerékpár Maratonnak vagyok oszlopos szervezője, immár 20 éve.