logo vizjaromagazin

vizjaromagazin.hu

Alapítva 2020

Tulajdonosok: Kiss Csaba, Karlovitz Kristóf, Berecz Béla

Ügyvezető: Kiss Csaba Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Főszerkesztő: Karlovitz Kristóf Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webszerkesztő: Berecz Béla (gépész) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cikkírók:

  • Karlovitz "Pupu" Kristóf
  • Kiss Csaba
  • Fábry Béla (túrák)
  • Mikulás (Nem az, amelyikre először gondolsz)

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mti hirfelhasznalo

Jogi nyilatkozat

Az alábbi jogi nyilatkozat a bringalap.hu, a holkerekparozzak.hu, a bringadoki.hu és a vizjaromagazin.hu domain-nevek alatt található weboldalakra és azok tartalmára vonatkozik, a továbbiakban ezeket egységesen oldalaknak nevezzük.

Az ügyvezető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A tulajdonosok azonban beleegyeznek abba, hogy – személyes használatra – magánszemélyek ezen oldalak kivonatait letölthető tartalmait saját számítógépükön, mobiltelefonjukon tárolják vagy kinyomtassák. Ettől eltérő felhasználás kizárólag a tulajdonosok írásbeli engedélyével lehetséges.

Az oldalakon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre és azok kizárólag csak tájékoztató jellegűek. Az információk pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosai nem adnak garanciát.

A tulajdonosok fenntartják maguknak a jogot, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartják, bármilyen változtatást, javítást végezzenek a honlapokon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Az oldalakon lehetőség van véleménynyilvánításra. A tulajdonosok nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmáért, ugyanakkor törekszenek a nem odaillő hozzászólások moderálására.

Az oldalakon esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.