A Sport43 (Sport for free) elnevezésű sorozatot a 2021 januárjában indított, -ingyenes sí- és hódeszka-oktatást biztosító- Ski43 program ötletgazdái hozták létre, akiknek május 3. óta futó díjmentes sport- és szabadidős eseménysorozatuk Eplényben és Budapesten június 15-ig tart.

"A téli szezonban csaknem 13 ezer általános iskolás diáknak biztosítottunk térítésmentes síelési és hódeszkázási lehetőséget az eplényi Síarénában, a Sport43 tavaszra meghirdetett libegős és gördeszkázós programjai pedig teltházasak" - mondta Soós Csaba ötletgazda.

sport43 row43 tiszato 06

A Row43 elnevezésű program szervezőinek csütörtöki közleménye szerint tiszafüredi indulással 4-5 órás kenutúrán evezhetnek a tanulók. A szervezők ingyen biztosítják a szükséges kellékeket, így a hétszemélyes kenukat, a mentőmellényeket és a térképet.

A nyári szünet előtti időszakban, május 31. és június 14. között várják a szervezők az osztálykirándulásra érkező fiatalokat (11-18 éves kor között) és kísérőiket. A programokra a Sport43 weboldalán regisztrálhatnak az érdeklődők.

Comments powered by CComment