Korábbi cikkünk:
Árellen-Ricsi és Klaudia kajaktúrája a Fekete-tengertől a Fekete-erdőig

Ricsi netán nem normális? Az már tuti, hiszen saját magát aposztrofálja crazynek, méghozzá alapos okkal: kajaktúrái messze meghaladják az átlagos népeknek elképzelhetőt. Szerintem Ricsi csakugyan „nem normális”, azaz szabványos tucatember, aki képernyő előtt tölti szabadidejét, szombaton autót mos, vasárnap meccset néz – de nem is őrült, hanem nagyon is épelméjű, csak neki nagyobb, sokkal nagyobb léptékű a mérce a fejében a mienknél. Máshol vannak határai, más dimenziójú feladatokhoz méri magát, mer nagyot álmodni, és azt meg is valósítja. Tovább...
arellen ricsi es klaudia kajakturaja a fekete tengertol a fekete erdoig03

Kedves Barátaink, Partnereink, Támogatóink!

Nagyon sokan szeretnétek tudni, hogy Magyarországon belül merre járunk, mi a tervünk, hol tudunk találkozni. Arra gondoltunk, hogy ezért 1-2 naponta nektek e-mail-ben adunk hírt a legfrissebb információkról. 

Ma reggel végre kiszabadultunk a karanténból és bár mindjárt esik, de Baja felé vesszük az irányt. Innentől az alábbiak szerint megyünk:

- 05.07, péntek este: Baja - Fekete gólya vendégházban alszunk

- 05.08, szombat este Kalocsa magasságában Bátya és Foktő között sátrazunk. Ezen a napon csatlakoznak hozzánk páran. 8-00-8.30-kor tervezünk vízen elindulni.

- 05.09, vasárnap este Bölcskén sátrazunk. Reggel 7.00-7.30-kor indulunk. - Itt és/vagy Dunaföldváron csatlakoznak hozzánk PET kupások. 
10.00 körül érünk Dunaföldvárra, ahol RTL interjú miatt picit megállunk, s várhatóan eveznek velünk páran. Max 1 órán belül folytatnunk kell az utunkat.

- 05.10, hétfő este Dunaújváros fölött, Rácalmási-szigetek körül sátrazunk

- 05.11, kedd este Százhalombatta fölött, Tököl magasságában sátrazunk, parton vacsorát ajánlottak fel. Lehet, hogy csatlakoznak páran.

-05.12., szerda este Érd vagy Csepel Csillagtelep magasságában sátrazunk. Cél, hogy minél tovább jussunk. Itt MMI interjúnk lesz.

-05.13, csütörtök reggel 7.00 körül indulunk, s a késő délutáni órákban a Rómaira, a kajak.hu-hoz érkezünk. Csak itt állunk meg Budapesten, a városon megálló nélkül haladunk át, az akkor számunkra optimálisnak tűnő, vagy a rendőrség által javasolt oldalon. Ezen a napon is várható interjú, valamint sok egyéni látogatásra számítunk. A vírus miatt mi nem teszünk felhívást, hogy jöjjenek ki az emberek, csak annyit, hogy ott megállunk. 

- 05.14, péntek este Kisoroszi, ahol NL Café interjúnk lesz, s kedves barátainkkal örömködünk. Várhatóan csatlakoznak hozzánk páran.

A tervünk percről-percre alakul. Biztosat adott napon reggel tudunk mondani. Haladásunk függ az időjárástól, terepviszonyoktól, sodrástól, napi erőnlétünktől. Reggel általában 7-9 között indulunk és este 5-7 között érkezünk, napközben egyáltalán nem tartunk megállót. Telefonálni, üzenetet küldeni indulás előtt, vagy érkezés után tudunk. 

A csoportot szervezőknek minden tisztelettel szeretnénk jelezni, hogy ajándékot sajnos nem nagyon tudunk eltenni, cipelni még apróságokat is nehezen. Aki mindenképpen ragaszkodik valamihez, annak azt szoktuk mondani, hogy napközben olajos magokat, aszalványokat eszünk üvegből, ez a leghasznosabb ajándék (kesu, mandula, dió, mogyoró, pisztácia, aszalt vörös áfonya, mazsola stb).

Ezúton is szeretettel köszönjük a támogatásotokat, rengeteget jelent!

Lapátpacsi:

Klaudia és Ricsi

Comments powered by CComment